Activaties

Content-creatie en marketing. Bekijk hieronder een greep uit onze tofste cases.

Misty Cove Wines

Stoere re-branding vraagt om stoere events.

In 2019 gooide het team achter Misty Cove Wines het qua branding en vormgeving over een andere boeg. De lettertypes maakte plaats voor een artistieke, bijna graffiti-achtige look. Toen aan ons gevraagd werd of we naar evenementen op zoek konden waar dit goed tot uiting kon komen kwamen we al snel in de artistieke sferen terecht. Een van de tofste evenementen waar we de mooie wijnen van Misty Cove hebben geschonken was de street-art expositie ‘GefLikt’. Een expositie van Nederlands bekendste street-art artiesten in de oudste gevangenis van Nederland: De Wolvenplein gevangenis.

Familia Torres

Activatie premium brands Torres.

Voor misschien wel een van de bekendste wijnhuizen ter wereld, Familia Torres, mochten we activaties verzorgen binnen verschillende horecazaken. Ook hebben we tijdens de Horecava op de Hotello Top (een exclusieve bijeenkomst voor hotelschool studenten) alle gasten kennis laten maken met de premium wijnen binnen dit wijnhuis. Met Torres gebrande trolleys zorgden we op beide evenementen dat alle gasten een heerlijk glas ingeschonken kreeg met natuurlijk een fris en verhelderend verhaal achter het wijnhuis en de wijnen zelf.

Esporão

Exclusieve Esporão wijnbar op North Sea Jazz.

Afgelopen editie van North Sea Jazz stonden we in opdracht van Esporão op het welbekende Nederlandse festival North Sea Jazz. Met een aparte wijnbar voor de privé area van Future Group tot aan de grote wijnbar. Overal vloeide de Portugese wijn rijkelijk. In de grote bar mochten we zelfs deze prachtige wijnen schenken terwijl we schouder aan schouder stonden met de wijnmaker van het wijnhuis.