Joúw decemberborrel

met de Meisjes van de Wijn

Je kunt het jaar natuurlijk maar op één manier afsluiten! Doormiddel van zo’n vrolijke borrel met de lekkerste wijnen en de mooiste verhalen over deze wijnen?!  Wij regelen het voor je!  

Meisjes van de Wijn Laura

Speciale arrangementen voor de laatste maand van het jaar.

We staan klaar om die borrel bij jou op kantoor op te vrolijken! Laat ons weten waar en met hoeveel collega’s jij graag wijn wilt proeven en we ontzorgen je compleet. Of je nu plenair wilt proeven of gewoon wilt borrelen met écht bijzondere en lekkere wijnen, wij staan klaar voor je!

Pakket 1: All-in – vanaf €42,50 p.p.

Wil je een vrolijke borrel waarbij we 7 verschillende wijnen meenemen en dus iedereen van alles te proeven heeft en zijn of haar favoriete wijn drinkt? We nemen ook heerlijke borrelplanken mee met de lekkerste lokale worsten, kazen en snacks. 

(2,5 uur, extra uren op aanvraag)

Pakket 2: Proeven maar! – vanaf €25,- p.p.

Liever een gehele wijnproeverij waarbij er 7 heerlijke wijnen worden geproefd? We serveren de wijnen in volgorde van smaakintensiteit en vertellen hierbij de mooiste verhalen achter de wijnen. Zit en geniet van de lekkerste wijnen! 

Pakket 3: Wijn-pub-quiz / Wijnroulette – vanaf €35,- p.p.

Wil je een wat actievere wijnbeleving? Laat ons jouw wijnkennis testen in de wijn-pub-quiz. Strijd in teams om de Magnum bubbels door alle vragen over wijn juist te beantwoorden! 

En wat dacht je van de wijnroulette! Wie durft te wedden op de kenmerken van de wijnen? 

(Inclusief onbeperkt wijn tijdens het spelen)

Mail naar: info@MeisjesvandeWijn.nl

Of bel naar: 085-4894447

Kerst formulier
Ik heb zin in