Een unieke wijn-experience

Waar je ons ook maar tegenkomt zorgen we voor de mooiste verhalen over bijzondere en unieke wijnen.

Borrel op kantoor?

We komen graag bij je langs en nemen mee…

Wijn, wijn en nog meer wijn natuurlijk. Samen met jou en je collega’s duiken we in de wereld van wijn en proeven we alle mogelijke smaken. Zoals je van ons gewend bent zal het geen saaie wijncursus worden maar een vrolijke borrel waar ook alle ruimte is om even bij te praten. Behoefte aan een hapje erbij? Een wijn-pub-quiz? Of een wijnroulette? Cadeautje mee voor thuis? Regelen we ook!

Evenementen

Unieke wijnbeleving met de perfecte mix van plezier, smaak en aandacht.

Kom je op een event iemand tegen met en supermooie en unieke wijn dan is diegene al snel het mannetje (of het Meisje). Weet ze er ook nog wat leuks over te vertellen dan scoort ze helemaal punten (of een glimlach). Kan ze dat ook in geur en kleur vertellen alsof jij je in de wijngaard waant bij het nemen van een slok (of gelijk een fles meeneemt)? Dan zou het zomaar kunnen dat je te maken hebt met een Meisje van de Wijn!

Wij hebben al eerder de wijnglazen mogen vullen bij:

Activaties 

(Wijn)Merken onvergetelijk positioneren.

Om als brand relevant te blijven in deze tijd zal je alle zeilen bij moeten zetten. Je vaart niet alleen over social media kanalen, ook offline wil je zichtbaar zijn op evenementen, beurzen en in de horeca. En vergeet natuurlijk niet alle bloggers, vloggers, influencers etc.
De Meisjes helpen je graag op welk vlak jij dat maar wilt. Met een compleet team hebben we alle benodigde expertise in huis om jouw merk te boosten. Of het nou gaat om het organiseren van een brand-event, een nieuwe Instagram strategie, het schrijven van vrolijke en krachtige content voor jouw uitingen, video- of fotografie van jouw merk of het bemannen van jouw beursstand. We got you!

Wij helpen bij het bouwen van merken voor:

Meisjes

Meisje van de Wijn worden?

Contact

Contact home