Jouw eindejaars- of

nieuwjaarsborrel met de

Meisjes van de Wijn

Ook zo’n vrolijke borrel met de lekkerste wijnen en natuurlijk vrolijkste verhalen over deze wijnen?! Kan allemaal! 

 

Meisjes van de Wijn Laura

Speciale arrangementen voor de laatste maanden van het jaar.

We staan klaar om die borrel bij jou op kantoor op te vrolijken! Laat ons weten waar en met hoeveel vrienden jij graag wijn wilt proeven en we ontzorgen je compleet. Of je nu plenair wilt proeven of gewoon wilt borrelen met écht bijzondere en lekkere wijnen?! We staan klaar voor je!

 

Wil je een vrolijke borrel waarbij we 7 verschillende wijnen meenemen en dus iedereen van alles te proeven heeft en zijn of haar favoriete wijn drinkt? We nemen ook heerlijke borrelplanken mee met de lekkerste lokale worsten, kazen en snacks.

Je geniet al onbeperkt all-in voor 42,50 p.p. (2,5 uur, extra uren op aanvraag)

Liever een ‘wijn-spijs’ ervaring? We kunnen ook 7 heerlijke amuses meenemen naast de 7 verschillende wijnen! We serveren de wijnen in volgorde van smaakintensiteit met daarbij een harmonieuze hap om het feest compleet te maken. Dat is zeven keer feest!

Je geniet al van deze wijn-spijs ervaring voor maar 50,- p.p.

Wil je een wat actievere wijnbeleving? Laat ons jouw wijnkennis testen in de wijn-pub-quiz. Strijd in teams om de magnum bubbels door alle vragen over wijn juist te beantwoorden! Ben je benieuwd hoe goed jouw collega’s zijn met smaak? Boek dan onze blindproeverij! Natuurlijk wint diegene met de meeste goede antwoorden ook een magnum bubbels!

Speel deze wijnactiviteiten al vanaf 35,- p.p. inclusief onbeperkt wijn tijdens het spelen!

Mail naar: info@MeisjesvandeWijn.nl

Of bel naar: 085-4894447

Meisjes van de Wijn | Predikherenstraat 12 | 3512TN | Utrecht