Evenementen

Daar waar we het verschil kunnen maken. Bekijk hieronder een greep uit onze tofste evenementen.

Naast de op maat gemaakte concepten hebben we ook verschillende vaste succesnummers. Deze concepten hebben zichzelf al lang en breed bewezen en zijn makkelijk in te zetten op jouw event. Benieuwd naar deze concepten of wat inspiratie nodig? It’s only one click away. 

Me-doc 10 jaar

10 jaargangen Bordeaux.

De naam Mé-doc verraadt al het een en ander over de opdrachtgever. Het betreft namelijk niet alleen een organisatie in het detacheren van artsen met het oog op persoonlijke ontwikkeling. Ook de liefde voor wijn zie je in verschillende elementen van het bedrijf terug waaronder de naam (Médoc is een wijnregio binnen Bordeaux). Om deze passie terug te laten komen tijdens de festiviteiten van het 10-jarig bestaan van het bedrijf is de 10-jaar Mé-doc bar bedacht. Op deze bar staan 10 jaargangen Médoc Magnums gepresenteerd met elk een eigen verhaal. Om de verbinding tussen het bedrijf en de wijn nog verder te versterken hebben Mé-doc en MvdW van ieder jaar dat gepresenteerd werd op de bar de mijlpalen voor zowel het bedrijf Mé-doc als de streek Médoc in kaart gebracht. Zodra een van de gasten langs de bar kwam werd er gevraagd in welk jaar zij de samenwerking aangegaan zijn met het bedrijf Mé-doc. Het Meisje kon de gast vervolgens in geur en kleur vertellen wat de mijlpaal was voor Mé-doc in dat jaar, hoe het wijnjaar was voor de streek Médoc en kon er ook direct geproefd worden van deze prachtige wijnen. Om het helemaal af te maken: de gepresenteerde magnums waren de wijnen die Mé-doc ieder jaar tijdens het einde van het jaar aan haar relaties cadeau heeft gedaan.

STING jaarfeest

Sangria festival.

The Sting organiseert elk jaar voor het gehele personeel een fantastisch personeelsfeest. De hele dag is er een voetbaltoernooi tussen alle filialen waarna er vervolgens heerlijk gegeten kon worden van de verschillende foodtrucks. Uiteraard zal er ook gedronken moeten worden, speciaal voor dit event is er een Meisjes van de Wijn sangriabar geplaatst. Hier konden alle gasten terecht voor de heerlijkste Sangria in de varianten wit, rood of alcoholvrij. Allemaal geserveerd met vers fruit, verse munt, felgekleurde kartonnen rietjes in de klassieke Spaanse kannetjes. Perfect om te delen met je favoriete collega.

KPMG Partnerdiner

5 landen, 5 Meisjes, 20 unieke wijnen.

Tijdens het jaarlijks partnerdiner is er in samenwerking met OSP catering gekozen om 5 verschillende areas te ontwerpen. Aan de hand van 5 landen zijn de wijnen samengesteld en de gerechten ontwikkeld. Zo kon je in Italië genieten van flaming Parmesan pasta en genieten van Italiaanse klassiekers zoals Barbera d’Alba en Pinot Grigio (met uitleg vanaf de White Table). In Japan kon men terecht voor een ware Sake tasting, geserveerd uit cederhouten cups voor een bijzondere smaakbeleving. Bij de Libanese Mezzes werden wijnen geserveerd van het befaamde wijnhuis Chateau Musar. Een bekend Libanees wijnhuis met een rijke geschiedenis en prachtige wijnen. Australische wijnen werden geschonken bij de kangaroesteaks en lokale visgerechten. De stoere kant van dit land werd extra geaccentueerd door de Metalen etiketten van Berton Vineyards. Denk je aan Argentinië dan denk je aan rundvlees, het liefst van de bbq, en bij rundvlees hoort Malbec. Speciaal voor dit mooie vlees hebben de Meisjes een Malbec-bar gebouwd waarin de druif in al zijn hoedanigheden geproefd kon worden. Van de zwaarste houtgelagerde varianten tot een rosé, allemaal gemaakt van ditzelfde druifje.